Pomarkun tilamyymälä ja kesäkahvila

Pomarkun tilamyymälä ja kesäkahvila laajentaa aukioloaikojaan. 
8.7(la) alkaen olemme avoinna myös lauantaisin klo 11-14.
Tervetuloa ostoksille ja nauttimaan kupillinen kahvia!

Juhannusviikon aukioloajat

Porin tilamyymälä ke 11 – 17 ja to 11 – 16.
Pomarkun tilamyymälä ma – to klo 12 – 18
Perjantaina juhannusaattona olemme suljettuna.

Tervetuloa ostamaan maukkaat juhannusgrillattavat.
*Peltomaan possun kasslerpihvit konjakkimarinadissa.
*Peltomaan possun ulkofilepihvit possumarinadissa.
*Peltomaan naudan sisäfilepihvit pekonimarinadissa.
*Peltomaan häränmakkaraa.
Riemukasta keskikesän juhlaa kaikille

Piknik -päivä 16.6.2017

Pomarkun Martat järjestävät PIKNIK -PÄIVÄN pe 16.6. Koskimarkun pihassa (Vanhatie 24). Lounais-Suomen Marttain asiantuntijat tutustuttavat villiyrttien maailmaan ja maistattavat grilliherkkuja Peltomaan lihasta. Näytökset klo 13, 15 ja 17. Tervetuloa!

Kesäkahvila Pomarkussa

Kesäkahvila avoinna ma-pe klo 12-18.
Nauti kahvit hyvän leivonnaisen kera myymälämme terassilla. Kahvinautinnon lisäksi saat katsella ja kuunnella kosken kuohuja. Poikkea kaffeelle!

Pomarkun tilamyymälän uusi aukioloaika

Huomio, huomio! 🙂 UUTTA Peltomaan tilamyymälässä.
Pomarkun tilamyymälä on avoinna ma – pe klo 12-18.
Porin myymälä on avoinna to – pe klo 11-17.
Tervetuloa!

Peltomaan tilamyymälä avaa Poriin uuden myymälän 14.3.2017

Peltomaan tilamyymälä Porissa Antinkatu 16 B (Teljäntori).
Avoinna ti-pe klo 11 – 17
Tervetuloa!

Tilamyymälän lihakuljetukset

(6.3.2017 alkaen)

Hyvinvointiliike SaRa / Tommi Salmi toimittaa joka keskiviikko Peltomaan tilamyymälän luonnonlaidun naudanlihaa Reposaareen, Mäntyluotoon ja Pihlavaan. Lisäksi Luvia, Kankaanpää, Parkano.
Otamme mielellään tilauksia etukäteen, jotta saatte varmasti haluamanne lihatuotteet. 050 363 8887 /Tommi

Kävistapahtuma Porin torilla 20.2.2017

Keijo ja Nestori sonnit Kävistapahtumassa Porin torilla.

Joulukuun aukioloajat

HUOM! Kivisilta suljetaan liikenteeltä 18.11.2016

HUOM! Porista päin tulevat autoilevat asiakkaamme!

Tilamyymälään pihaan pääsee edelleen urheilukenttä/monitoimihallin risteyksen kautta. Toki sillan Porin puolella on parkkipaikka ja tilamyymälään pääsee kävelysillan kautta (kävelymatka n. 50 m).

Messut Porin Karhuhallissa  5.-6.11.2016

Nähdään messuilla!

Syksyn suurmessut Porin Karhuhallissa la-su 5. -6.11.2016. Peltomaan tilamyymälän messuosaston löydät esiintymislavan vierestä (paikka 140C). Tervetuloa osastollemme ostoksille ja osallistumaan arvontaamme. Palkintona Peltomaan takuumureaa naudanlihaa.

Sikses parasta, Lokakuu 2016 uutiskirje

Peltomaan tilamyymälä avasi ovensa Pomarkussa 19.8.2016

Luoteisväylän haastattelu 18.8.2016

Pomarkku-päivät 28.5.2016

Lähilihalle riittää markkinoita

Peltomaan Tilamyymälän lihaleikkaamo on toiminut nyt vuoden päivät Honkakosken vanhalla koululla Pomarkussa.

– Sijainti on hyvä ja Pomarkussa on ylipäätään hyvä toimia yrittäjänä, kiittää toimitusjohtaja Matti Peltomaa.

Yritys on nyt lisäämässä selkeästi volyymiä myyntiin. Kolmisen viikkoa sitten aloitti myyntipäällikkönä pomarkkulainen Pirjo Uusivirta, joka on saamassa tiimiinsä vielä kaksi myyjää.

– Otamme tilauksia vastaan puhelimella ja sähköpostilla ja kuljetamme lihat sitten suoraan asiakkaalle. Keskiviikosta perjantaihin sopii asiakkaan poiketa itsekin Honkakosken leikkaamossa, Pirjo Uusivirta kertoo.

– Tavoitteena on kohdata erityisesti Pomarkun, Noormarkun ja muun Porin alueella kaikki asiakkaat, jotka ovat meidän tuotteistamme kiinnostuneita. Markkinoita riittää kyllä hyvin tässä lähellä, Matti Peltomaa sanoo.

Eläimetkään eivät liiku sen isommalla alueella. Valtaosa myyntiin tulevasta lihasta on omaa tuotantoa. Karja kasvaa Peltomaan tilalla Pomarkun Kiilholmassa. Lisäksi on toinen navetta Porissa. Maatalous työllistää yhden henkilön.

– Kesäaikaan eläimemme laiduntavat pitkälti maisemanhoitoalueilla ja rantaniityillä Pomarkussa, Noormarkussa, Ahlaisissa ja Meri-Porissa. Meillä ei ole tehotuotantoa, vaan eläimet saavat toimia omilla ehdoillaan. Sen huomaa lihan hyvässä maussa, Matti Peltomaa kehaisee.

Muiden tuottama liha tulee sekin tutuilta tuottajilta Pomarkusta ja Siikaisista.

– Valttimme ovat laatu ja palvelu, sanoo leikkaamon työnjohdosta vastaava Pekka Peltomaa.

– Haluamme pitää lihamme laadun niin hyvänä, että ihmiset rakastuvat tuotteisiimme, Matti Peltomaa muotoilee.

Huippulaadun varmistamiseksi on myynnissä myös valmiiksi pakastettua lihaa.

– Esimerkiksi lihan tie jauhettuna pakkaseen kestää siten 10–15 minuuttia, kun muulla tavoin toteutetussa systeemissä liha voi odottaa jauhamista ensin parikin viikkoa, Matti Peltomaa toteaa.

Peltomaan Tilamyymälä osallistuu Porin Rehdin Kaupan Rekon myynteihin, mutta keskeisenä asiana on nyt oman suoramyynnin kehittäminen. Uuden myyntitiimin myötä on tarkoitus lisätä näkyvyyttä ja yhteistyötä myös muun muassa paikallisissa yhdistyksissä.

Luoteisväylä 22.4.2016
Teksti / kuva: Tuuli Heerva

Rehdin Kaupan Rekoringistä saa tuoretta pihvilihaa suoraan parkkipaikalta

Suomalainen ruokakulttuuri on muutoksessa. Reko-lähiruokaringin suosio on ylittänyt vajaassa parissa vuodessa kaikki ennakkoarviot ja toiminta kattaa jo lähes koko maan. Voit lukea tämän jutun kokonaisuudessaan Suomenmaa-lehden sivuilta.

Löydät meidät Facebookista